Gewichtsconsulente & Lifestylecoach 

         De kracht van je gedachtes


Ik geloof dat ik niet overdrijf als ik zeg dat íédereen wel eens een off-day heeft. Je weet wel, zo’n dag dat alles mis lijkt te gaan en dat je het gevoel hebt dat heel de wereld tegen je is.

Herken je dat? Gelukkig! Want dat is hartstikke menselijk. En misschien is dit bij jou wel geen dag, maar komt dit regelmatig voor.

Er zijn wel verschillende manieren mogelijk om hiermee om te gaan. Het kan heel verleidelijk zijn om, als er één ding misgaat, hier vanalles aan te koppelen wat ook mis ging en vervolgens tot de conclusie te komen dat heel de wereld tegen je is. Maar, dit hóéft niet.

Er is namelijk een heel krachtig medicijn en dat ben jij zelf! Door jouw negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten kan je veel meer uit jouw leven halen, dan door te blijven hangen in een negatieve spiraal.

Het klinkt zo makkelijk hè.. Maar dat is het niet, zelfs verre van dat! Ik de workshop ‘Denk je blij’ wil ik jou handvaten geven om wat positiever in het leven te staan. Je zult zien dat je dan zelf beter in je vel gaat zitten, dat je dit uitstraalt naar je omgeving en je omgeving dus ook anders op je gaat reageren.

Ben je benieuwd of je nog wat kan leren? Wil je aan de slag om nóg lekkerder in je vel te zitten? Kijk dan even in de agenda wanneer de eerstvolgende workshop is!