Gewichtsconsulente & Lifestylecoach 

         Minder moeten, meer mogen

Misschien denk je bij het lezen van deze titel wel: “Lief zijn voor mezelf? Waarom wijdt je daar een workshop aan?” Nou, daar zal ik kort en krachtig over zijn: Omdat jij dat verdient! Bovendien heb je jouw hele leven met jezelf te maken, laten we dat dan maar zo aangenaam mogelijk maken!

Het komt op de ene of je andere manier altijd wel terug in mijn thema’s, maar tegenwoordig moeten we stiekem best veel. Er wordt vanalles van je verwacht door de buitenwereld en als je dan ook nog aan social media doet, dan hoor en lees je daar ook nog eens allemaal perfecte plaatjes. Hmm, doe je het dan wel goed genoeg? Misschien moet je nog even wat dingen veranderen?

Wacht, HO! Ik lees weer een woordje ‘moeten’. Word je daar nou niet knettergek van? Want ga nou eens echt kijken? Wat móét er nu echt? Moet je per se op dinsdag een wasje draaien? En per se naar dat feestje waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt? Als je het nu zo leest lijkt het zo makkelijk om hier ‘nee’ op te zeggen, maar in de praktijk valt dat vaak vies tegen. Want wat zal de vriendengroep dan wel niet denken? Ben ik dan niet raar? Krijg ik dan geen opmerkingen?

Hele logische gedachtes, maar stiekem zijn ze ook best wel vermoeiend. Ik wil je helpen de kracht te geven om meer voor jezelf te kiezen. Want, pas als je lief bent voor jezelf kan je ook lief zijn voor anderen. Kan jij hierbij een steuntje in je rug gebruiken? Kijk even in de agenda, of bericht me via het contactformulier!