Gewichtsconsulente & Lifestylecoach 

         Werkwijze uMiek


Hoe ziet een behandeling eruit?

1. Intake

Na een korte kennismaking plannen we het eerste consult, de intake. Hierin brengen we eerst jouw persoonlijke situatie in kaart. Dit houdt in: jouw woon- en leefsituatie, je werk, je voedingspatroon, je verwachtingen en je wensen. Daarnaast wordt je gewogen en opgemeten en bespreken we de voedingsdagboekjes die je bij aanmelding opgestuurd krijgt. 

2. Vervolg     

Aan het einde van de intake plannen we enkele afspraken vooruit waarin ik met je mee ga kijken: Wat gaat er goed? Waar loop je tegenaan? Hoe kunnen we ervoor gaan zorgen dat we duurzame gedragsverandering kunnen bewerkstelligen en dat jij een leefpatroon vindt waar je je goed bij voelt? Hoe kun jij op jou manier eten volgens de Richtlijnen Goede Voeding? Ik wil jou leren de regie te nemen over jouw eigen levensstijl en jou keuzes laten maken omdat jij het zo wíl, in plaats van dat het móét volgens een dieet of ander voorschrift. We gaan dus niet diëten, maar met gezond verstand eten. 

3. Evaluatie    

Tussentijds blijven we continu evalueren, maar uiteindelijk komt de eindevaluatie. Wanneer jouw gereedschapskist gevuld is kan je zelf aan de slag. Je hebt dan alle tools in handen om zelf bewuste keuzes te maken om goed voor jezelf te zorgen.

Afspraak maken?