Gewichtsconsulente & Lifestylecoach 

          

Even voorstellen...

Mijn passie voor een gezonde levensstijl is gevormd door mijn eigen ervaring. Toen ik 14 was kreeg ik anorexia nervosa. Ik vond mezelf nooit goed genoeg en ik haalde mijn controle en eigenwaarde uit het 'niet eten'. Verschillende behandelingen later sta ik hierboven en heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Dit klinkt zo logisch, maar ik weet hoe lastig het is om deze keuzes te maken en je gedrag ook daadwerkelijk te veranderen.

Omdat juist die gedragsverandering en duurzame gedragsverandering mij inspireert ben ik psychologie/gedragswetenschappen gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik wilde weten wat er achter het gedrag van mensen zit en hoe gedragsverandering tot stand komt. Mijn studie vond ik wat te theoretisch, ik wilde de praktijk in, iets doen met mijn kennis. Ik werk(te) ondertussen al op de sportschool, Fitness4All in Berghem en ben toen een aanvullende opleiding tot gewichtsconsulente gaan doen. Ik wil het complete plaatje kunnen bieden: voeding/gewichtsbeheersing, psyche en bewegen. 

Ik kan jullie nu het volledige plaatje aanbieden. Niet slechts een voedingsadvies, maar doorpakken op waar het lastig is. Hoe ga je hiermee om? Wat kan je doen om het voor jezelf makkelijker te maken? Ben je niet te streng voor jezelf? Of neem je jezelf wel serieus genoeg? Hierdoor zal je blijvend resultaat gaan halen, meer energie krijgen en beter in je vel gaan zitten. Geïnteresseerd? Kijk onder het kopje 'Persoonlijke Coaching' wat ik voor jou kan betekenen.