Gewichtsconsulente & Lifestylecoach 

         Hoe ziet een workshop eruit?


Workshops worden gegeven in groepen van maximaal 15 personen. Voorlopig worden ze gegeven bij Fitness4All Berghem, in een workshop-ruimte. Ook al is de workshop op de sportschool, ervaring of affiniteit met sport is zeker geen must. We gaan tijdens de workshop aan de slag met jouw 'mind' en 'mindset', oftewel: jouw gedachten en overtuigingen. Een workshop is als volgt opgebouwd:

  • Een welkom!
  • Een stukje achtergrond-informatie over het thema van de workshop. Wat is hierover bekend? En hoe zou je dit eventueel toe kunnen passen?
  • Hierop aansluitend een opdracht. Je gaat actief aan de slag met de informatie die ik je gegeven heb en dit toepassen op jezelf. Soms wordt er in groepjes gewerkt, soms werkt ieder voor zich.
  • Een afsluiting en een opdracht voor thuis. Dit is geen verplichting! Ik denk zeker dat het je gaat helpen om er bewust mee bezig te blijven en zo'n opdracht gaat jou hierbij helpen.
  • Een comeback bijeenkomst. Heeft het echt gewerkt? Waarom wel? Waarom niet? Hoe kunnen we het nóg beter maken?

Ik ben me ervan bewust dat het best een grote stap kan zijn om jezelf op te geven. Het is nieuw, het is in een groep, en je gaat aan de slag met persoonlijke onderwerpen. Dat is lastig. Maar weet dat in de workshops een veilig klimaat heerst. Ik heb één belangrijke regel: Alles wat in de groep gebeurt of gezegd wordt, blijft binnen de groep. Dus je bent veilig in de groep en niks is gek of raar. Jij bent gewoon jij en je bent goed zoals je bent.